film-large
film-large

Drie films te zien in 't Beest tijdens 'Film du Jardin'

  Cultuur

GOES - In de filmzaal van ‘t Beest wordt zaterdag 12 oktober de filmtrilogie ‘Film du Jardin’ gepresenteerd. 


‘Film du Jardin’ is een initiatief van de beeldend kunstenaars en filmmakers Ingrid van de Linde en Renée Schouwenberg. Als mens, beeldend kunstenaar en filmmaker voelen zij zich verantwoordelijk voor de natuurlijke omgeving waarin zij leven. Respect voor de aarde, mens en dier zijn voor de filmmakers uitgangspunten. “Het is dan ook een zoektocht naar de diepere lagen die ons verbinden met de natuur en de kosmos in en om ons heen”, zeggen zij. 

Poëtisch

De films die in 't Beest zijn te zien zijn: ‘Domino’, een poëtische documentaire over Eelco Schaap op het biologisch-dynamische landgoed Dominio in Serra da Estrela in Portugal. ‘Trophy’, een abstract poëtisch beeldverhaal over gehoornde dieren. ‘March of the bees’, een abstract poëtisch beeldverhaal over bijen. Schouwenberg leidt de films in. Naderhand is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>