Foto: Politie

Mannen aangehouden na stelen spijkerbroeken Goes

  Politie

GOES - Twee mannen uit Goes zijn dinsdagmiddag aangehouden nadat hij drie spijkerbroeken hadden gestolen uit een kledingzaak. Zij zitten nog vast voor verhoor.


Omstreeks 17.30 uur  zagen agenten dat er twee mannen in de Wijngaardstraat druk in de weer waren met een plastic tas. Omdat de politiemensen wel eens wilden weten wat er aan de hand was zijn ze een kijkje gaan nemen. De mannen zagen de agenten aankomen en moffelden de tas weg.

De twee politiemensen keken in de, naar nu bleek, geprepareerde tas en zagen daarin drie spijkerbroeken zitten met de beveiligingslabels er nog aan. Deze hoorden thuis in een kledingzaak in Goes. In die winkel is een aangifte opgenomen van diefstal van de drie broeken. De twee mannen zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zitten ze nog vast. Ze worden vandaag door rechercheurs gehoord worden. Het gaat om twee mannen van 22 en 36 jaar oud die woonachtig zijn in Goes. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief