Sculpture in de maak.
Sculpture in de maak. Foto: Hendrike Huijsmans

Drie weken, ‘Impersant’ kunst kijken in de Grote Kerk

donderdag 17 juni 10:00 - 17:00

Tot en met zaterdag 19 juni is de tentoonstelling Goes “En-Passant” weer geopend, dagelijks van 10.00-17.00 uur. De toegang is vrij. Er is werk te zien van acht kunstenaars in een breed scala van technieken en materialen in 2d en 3d. Zij tonen schilderijen in olieverf en acryl, gemengde technieken, grafiek, keramiek, glas, sculpturen in brons, metaal en hout en of combinaties daarvan. In de Grote Kerk zijn de nodige maatregelen genomen om de expositie corona veilig te kunnen bekijken.
De meeste kunstenaars zijn aanwezig om eventueel uitleg te geven over hun werk. Voor verder info: www.goes-en-passant.nl, info@goes-en-passant.nl; F: goesenpassant.

Deelnemende kunstenaars: Peter van Berkel Kapelle met “impressionistische” schilderijen; Hendrike Huijsmans uit Wolphaartsdijk beelden/ ruimtelijke objecten in polyester.
André Klompmakers uit Middelburg met abstracte landschappen in acryl; Ilse van Loo-Remijn uit Wolphaartsdijk met samengestelde compositie drieluiken in acryl; Rinus Rentmeester uit Nieuwdorp met objecten in glas; Marius Weststrate uit Wemeldinge met landschappelijke pentekeningen; Frida van Overbeeke-Verschuur uit Goes met beelden in brons; Jack Willemsen uit Goes met beelden in roestvrijstaal.
Info: Frida van Overbeeke-Verschuur Indira Gandhilaan 4, 4463 JG Goes, 0113-228793 info@fridainbeelden.nl; Ilse van Loo-Remijn, Veerweg 55, 4471 NB Wolphaartsdijk, tel: 0113-581720 / 06-29145144 ilsevanlooremijn@gmail.com.

Locatie