• Alles
 • (12)
  Expositie
 • (1)
  Theater
 • (8)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Concert

Dag van de Beroerte

dinsdag 26 oktober 10:00 t/m 15:00 uur

In de week van 29 oktober is er aandacht voor hersenletsel op de Wereld Beroerte Dag. Dit doen we om voorlichting te geven over beroertes en hoe je die kunt voorkomen. Bij alle markten kunnen geïnteresseerden hun bloeddruk laten meten en ook hun bloedsuikerspiegel testen. Deze twee factoren spelen een belangrijke rol bij het ontstaan van een beroerte en dus ook in het voorkomen ervan. We geven informatie over het revalidatie- en behandelingstraject na een beroerte en in onze stands vind je meer informatie over andere vormen van hersenletsel. Er zal uitleg zijn over de Breinlijn, een gratis landelijk loket waar je terecht kunt met alle vragen over hersenletsel. Bij de Breinlijn werken ervaren hersenletseldeskundigen uit de regio. Zij geven een advies over passende zorg en ondersteuning.

In deze week delen we goodiebags uit met informatie over hersenletsel en materiaal van verschillende zorgaanbieders in de regio. Ook zit er een leuke gadget in de tasjes.

Dinsdag 26 oktober van 10-15 uur in Goes: Grote Markt
deel deze activiteit

Locatie

Grote Markt
Goes
 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>