Taalfestival

zondag 26 juni 2022 14:00 tot 16:30

Op zondag 26 juni presenteert Stichting Een Nieuwe Wind een nieuwe editie van het taalfestival. Taalkunstenaars uit Vlaanderen en Nederland lezen voor uit eigen werk. Stichting Een Nieuwe Wind bevordert al meer dan 10 jaar samenwerking tussen reguliere kunstenaars en kunstenaars met een beperking. Vanwege corona kon het festival twee keer niet doorgaan, maar nu is er eindelijk een nieuwe editie.
De deelnemers van dit jaar zijn Anna de Bruyckere, Guus en Caspar Mulders, Tijs van Bragt, Herlinda Vekemans, Antoon Vanlaere, Alain Delmotte, Rik Meijers, Monicque Smallegange. Cabaretiers André Wostijn en José Vandenbroecke zorgen voor een vrolijke omlijsting van deze middag. Het thema van dit jaar is: ‘Losse letters om het woord te vangen’ uit een gedicht van Guus Mulders.
Kom om 14.00 uur genieten van taalkunst onder het genot van een kopje koffie of thee in de prachtige landschapstuin op de Bunder in ‘s-Heer Arendskerke. Inloop 13.45 uur en duurt tot 16.30 uur; Een Bunder Kunst, Panhoeveweg, ‘s-Heer Arendskerke. Entree gratis;.

Locatie