Maarten Sas (l) en Peter Bevers, de bestuurders van respectievelijk RWS en R&B Wonen.
Maarten Sas (l) en Peter Bevers, de bestuurders van respectievelijk RWS en R&B Wonen. (Foto: Eugène de Kok)

Driehonderd suggesties voor nieuwe naam fuserende corporaties

  Actueel

GOES - De fuserende woningcorporaties RWS en R&B Wonen maken woensdag (12 juni) hun nieuwe naam bekend. "Er zijn ruim 300 namen ingediend", laat RWS-directeur Maarten Sas weten.


Op maandag 1 juli vindt de juridische fusie tussen de twee Bevelandse corporaties plaats. Per 1 januari 2020 is de fusie organisatorisch een feit.

Top 3

In april riepen R&B Wonen en RWS het publiek op om geschikte suggesties voor de nieuwe naam in te dienen. "Dat hebben we geweten ook", zegt Sas, "we ontvingen ruim 300 reacties."

Uit alle inzendingen hebben de corporaties zes namen geselecteerd. Hieruit hebben medewerkers een top drie samengesteld. Welke van deze drie suggesties de nieuwe naam is, wordt woensdag bekend.

Locatie

Over de locatie van het nieuwe kantoor wordt binnenkort meer duidelijk. Zeker is dat zowel het huidige RWS-kantoor aan het Stationspark in Goes, als het R&B Wonen-kantoor aan het Van der Biltplein in Heinkenszand niet groot genoeg zijn voor de nieuwe organisatie.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>