Het Zorg- en Veiligheidshuis coördineert onder meer complexe gevallen in de zorg.
Het Zorg- en Veiligheidshuis coördineert onder meer complexe gevallen in de zorg.

Veiligheidshuis heet voortaan Zorg- en Veiligheidshuis Zeeland

  Actueel

VLISSINGEN - Bij de viering van het 10-jarig bestaan van het Veiligheidshuis Zeeland in Vlissingen is maandagmiddag de nieuwe naam van de organisatie bekend gemaakt: Zorg- en Veiligheidshuis Zeeland.


'De nieuwe naam doet meer recht aan het landelijke kader voor zorg- en veiligheidshuizen en aan de Zeeuwse samenwerking tussen het veiligheids- en zorgveld', laat een woordvoerder van het Zorg- en Veiligheidshuis Zeeland weten.

Mensenhandel

Het Veiligheidshuis Zeeland is in 2009 geopend voor een provinciebrede samenwerking op het gebied van veiligheid en zorg. Hierbij zijn onder meer alle Zeeuwse gemeenten en verschillende zorginstanties betrokken. Zij werken vanuit het Zorg- en Veiligheidshuis Zeeland samen op het gebied van onder meer de Wet verplichte GGZ, bestrijding van mensenhandel en straf en zorg voor Zeeuwse gedetineerden.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>