Vrijwilligers gezocht voor educatieteam

Door: Janny Mathijssen algemeen

GOES - Het educatieteam van Historisch Museum De Bevelanden wil haar team uitbreiden met twee educatievrijwilligers. De werkzaamheden bestaan uit het eenmaal per week begeleiden van schoolgroepen.

Wij ontvangen gedurende het hele schooljaar schoolgroepen op dinsdagochtend en donderdagochtend. Voor zowel de dinsdag- als de donderdagochtend zouden wij graag iemand erbij willen. Onderwijservaring is niet noodzakelijk.
Wij zoeken iemand die minimaal één dagdeel per week beschikbaar is, affiniteit heeft met het werken met jongeren en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Kunt u goed in teamverband én zelfstandig werken? Heeft u een redelijke kennis van geschiedenis of de bereidheid zich die eigen te maken? Dan zijn wij naar u op zoek.
U komt in een fijn team van betrokken vrijwilligers, die veel ervaring hebben. Er heerst een ongedwongen sfeer waarin ruimte is voor ieders persoonlijke inbreng.
U krijgt de mogelijkheid tot verdere scholing. Nadere toelichting en bijzonderheden vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek.


Geïnteresseerd?
Stuurt u dan een korte motivatie plus CV naar educatie@hmdb.nl tav Lenie Welten, educatiemedewerkster van het Historisch Museum De Bevelanden in Goes.
Voor vragen en inlichtingen kunt u bij haar terecht op dinsdag- en donderdagochtend in het museum, bereikbaar via telefoon 0113-228883 of via bovengenoemd mailadres. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief