Afbeelding
Foto: Delta Ride for the Roses

Delta Ride for the Roses krijgt uitmuntend cijfer van deelnemers

Door: Eugene de Kok Algemeen

GOES - De Delta Ride for the Roses krijgt een 8.5 voor de organisatie, zowel in Goes als Terneuzen.

Dat blijkt uit een enquête waaraan 878 mensen hebben meegedaan. “We mogen als bestuur, net al de mensen eromheen, bijzonder trots zijn’’, zegt Eddie Bogaert, voorzitter van het comité dat de jaarlijkse benefiettocht voor KWF organiseert.

De vragenlijsten zijn tijdens de laatste editie ingevuld door 742 deelnemers, 90 toeschouwers en 40 vrijwilligers. Er kwamen toen 9200 mensen naar de Delta Ride for the Roses, verdeeld over de startplaatsen Goes en Terneuzen. De deelnemers hebben het evenement met een 8,5 beoordeeld, de toeschouwers met een 8,3 en de vrijwilligers met een 8,4.

Planbureau

Het onderzoek van ZB Planbureau en Kenniscentrum Kusttoerisme is uitgevoerd in opdracht van de provincie.

De deelnemers aan de Delta Ride for the Roses haalden in 2017 166.000 euro op voor onderzoek naar kanker. In de afgelopen negen jaar heeft het evenement al 3,3 miljoen euro overgemaakt naar KWF.

Ladies Ride

Dit jaar vindt het meerdaagse evenement plaats op zaterdag 9 en zondag 10 juni. De vierde editie van de Ladies Ride in Goes is vrijdag 8 juni. De kick-off van het evenement is donderdag 8 februari in Theater de Mythe in Goes. Meer informatie is te vinden op www.deltaridefortheroses.nl.  




 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief