OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Foto: Picasa

Dierenasiel wint weer Rabobank Clubkas Campagne

Door: Britta Janssen Actueel

KOUDEKERKE - Dierenasiel Walcheren is wederom de winnaar van de Rabobank Clubkas Campagne. Dat bleek donderdagavond tijdens de prijsuitreiking in Koudekerke.

Leden van de Rabobank brachten de afgelopen weken massaal hun stem uit op deelnemers aan de Rabobank Clubkas Campagne. In totaal werden er ruim 49.000 stemmen uitgebracht op de deelnemende clubs. Rabobank Walcheren/Noord-Beveland verdeelt dit jaar 165.000 euro onder de verenigingen en stichtingen. 

Winnaars

De grote winnaar op Walcheren en Noord-Beveland werd, net als vorig jaar, Dierenasiel Walcheren. Zij kregen 1.641 stemmen en daarmee 5.459 euro. Kinderboerderij De
Klepperhoeve in Middelburg verdiende 1.032 stemmen en daarmee 3.433 euro en Vogelasiel De Mikke in Middelburg kreeg 589 stemmen en 1.959 euro.

Verenigingsavond

De uitslag is donderdag bekend gemaakt tijdens de Rabobank Verenigingsavond.  De hoogst geëindigde clubs werden in het zonnetje gezet en er werden extra publiciteitsprijzen uitgereikt aan de clubs die op de meest ludieke manier campagne hebben gevoerd. Die prijzen gingen naar Speeltuinvereniging Meiveld in Middelburg, Stichting Zeelandia-Run in Vlissingen en Rescue Vlissingen.

Met de Rabobank Clubkas Campagne ondersteunt de Rabobank het verenigingsleven in haar werkgebied. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief