De heer en mevrouw De Visser ontvingen het aankoopbedrag van hun onlangs aangeschafte Nissan QASHQAI terug.
De heer en mevrouw De Visser ontvingen het aankoopbedrag van hun onlangs aangeschafte Nissan QASHQAI terug.

Auto Sturm in Goes geeft aankoopbedrag terug

Door: Sandra Broosus Bedrijvig Nieuws

GOES - Afgelopen dinsdag was het feest bij Auto Sturm in Goes. De heer en mevrouw De Visser ontvingen het aankoopbedrag van hun onlangs aangeschafte Nissan QASHQAI terug van hun Nissan-dealer.

Eind vorig jaar kochten Paul en Yvonne de Visser een nieuwe Nissan QASHQAI bij Auto Sturm in Goes. Zonder dat iemand ervan afwist zijn zij daarna door Nissan Nederland geselecteerd in de cashback-actie. Daarom ontvangen zij nu het aankoopbedrag van hun QASHQAI terug.

Nissan Ontdekkingsdagen

Verkoopadviseur George Palm van Auto Sturm verkocht de auto aan de heer en mevrouw De Visser. Hij vertelt: 'Deze cashback-actie was onderdeel van de Nissan Ontdekkingsdagen. Klanten die toen een offerte voor een nieuwe Nissan aanvroegen, maakten kans op onder meer een Bose Wave SoundTouch IV-geluidsinstallatie. En één klant die in die periode een nieuwe Nissan kocht, zou het gehele aankoopbedrag terugkrijgen. Wij kregen onlangs bericht van Nissan Nederland dat de De Vissers via ons bedrijf hun aankoopbedrag terugkrijgen.'

Feestelijke cheque
Palm nodigde – naar eigen zeggen met een 'vage smoes' – daarop het echtpaar uit om weer naar de dealer te komen. Ondertussen organiseerde hij een feestje bij de dealer en zorgde hij voor een bloemetje en een feestelijke cheque.

Geweldige verrassing

Tijdens de feestelijke bijeenkomst overhandigde Palm de cheque en de bloemen aan de De Vissers. 'We zijn compleet verrast', vertelt Yvonne de Visser. 'Wij wisten niets van de actie af. Onze oude Nissan was aan reparatie toe. We twijfelden of we niet beter een andere konden kopen. Uiteindelijk kochten we in september dus een nieuwe QASHQAI. Bij Auto Sturm. We vonden het wel een beetje vreemd dat George Palm ons vroeg om vandaag terug te komen. Maar wát een geweldige verrassing. We zijn heel blij, zowel met de QASHQAI als met deze cashback-actie!'



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief