Afbeelding

Bestuurder kleine rode auto rijdt door na aanrijding

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

GOES/KLOETINGE - De bestuurder van een kleine rode auto met trekhaak is vrijdagavond doorgereden na een aanrijding met een andere auto op de kruising Patijnweg, Oostmolenweg, Kapelseweg in Goes/Kloetinge. De andere auto moest rond 22.00 uur worden weggesleept door een takelbedrijf. 

De kleine rode auto is met zijn linkervoorkant door onbekende reden tegen de auto van de benadeelde 18-jarige man uit Goes gereden. De veroorzaker is na de aanrijding doorgereden zonder zijn identiteit bekend te maken. 

De geschrokken bestuurder is in de Kapelseweg uitgestapt. Hij is de veroorzaker nog achterna gerend toen deze de Oostmolenweg in reed. De kleine rode auto heeft schade aan de linkervoorkant. Daarnaast had het autootje een trekhaak.

De politie heeft verschillende getuigen gehoord. Daarnaast heeft de politie camerabeelden van een nabijgelegen tankstation bekeken omdat een getuige verklaarde dat de auto net had getankt. Dit onderzoek heeft tot nu toe niks opgeleverd. Daarom roept de politie iedereen met meer informatie over de aanrijding of de kleine rode auto op zich te melden. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief