Afbeelding

Auto's zijn op meerdere plaatsen in Goes en Kloetinge vernield

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

GOES/KLOETINGE - Op meerdere plaatsen in Goes en Kloetinge zijn in de nacht van zaterdag op zondag 13 mei vernielingen aan auto's aangericht. De politie heeft vier verdachten rond 04.25 aan kunnen houden dankzij een oplettende getuige. Hij fietste achter de vandalen aan. De drie jongens van 17 en 18 uit Goes en een jongen van 18 uit Nisse zijn aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. 

Rond 04.05 uur kreeg de politie een melding dat een groepje fietsers een spoor van vernielingen had aangericht aan geparkeerde auto's. Dat was op de Beatrixlaan. De melder reed achter de vandalen aan. Twee agenten op fiets zijn vanaf de Grote Marktstraat richting de Beatrixlaan gereden. Het viertal werd voor het laatst op de Leliestraat gesignaleerd. Zij werden op de Heernisseweg staande gehouden. Daar herkende de melder de jongens en werden zij aangehouden door de politie. 

Op de Lewestraat was een stoeptegel tegen de achterkant van een geparkeerde auto gegooid. Hierdoor was de lak en de lichtunit beschadigd. Ook zijn er vernielingen gezien op de Zomerweg, het Groenedaal, de Schalklaan en de Vogelzangsweg. De politie vraagt slachtoffers van de vernielingen contact op te nemen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief