Afbeelding

Drie mannen, met geprepareerde tassen, aangehouden voor winkeldiefstal binnenstad Goes

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

GOES - Drie mannen die worden verdacht van winkeldiefstal zijn zaterdagavond 16 juni rond 19.20 door de politie op het Stationsplein aangehouden. Ook werden er twee gereedgemaakte tassen met vermoedelijk gestolen goederen in beslag genomen. 

Via de winkeliersApp ontving de politie zaterdagmiddag een melding dat er winkeldieven in de binnenstad van Goes actief waren. Er werd een foto gedeeld van twee mannen met gereedgemaakte tassen. De mannen werden niet meteen door agenten gevonden. De politie besloot daarop om opvallen te surveilleren, zowel op straat als in winkels, zodat eventuele winkeldieven minder kans hebben om te slagen. 

's avonds constateerde een van de surveillerende agenten dat twee van de drie mannen die over het Stationsplein liepen voldeden aan het signalement. Ze hadden ook geprepareerde tassen bij zich. In de tassen zaten vermoedelijk gestolen goederen, zoals kleding en een horloge. 

De drie verdachten van 28, 29 en 37 jaar, met een onduidelijke woonplaats, werden aangehouden. Ze zitten vast voor verhoor. De winkeliers zijn op de hoogte gebracht. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief