Afbeelding

Vier aanhoudingen voor zware mishandeling in Goes

Door: Britta Janssen 112 Meldingen

GOES - Een Bredanaar (21) is woensdagavond zwaar mishandeld in het Valckeslotpark in Goes. De politie heeft vier aanhoudingen verricht.

Het slachtoffer is volgens de politie in het park opgewacht door een 22-jarige Goesenaar en een 21-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats. Het duo mishandelt hem fors. Het slachtoffer krijgt tientallen schoppen en slagen tegen zijn hoofd en lichaam. Ook zou hij meerdere keren met zijn hoofd tegen de grond zijn geslagen. Twee 18-jarige meisjes uit Goes hebben op afstand toegekeken zonder in te grijpen. Ook zij zijn aangehouden.

Bekenden

Volgens de politie kennen het slachtoffer en de verdachten elkaar. De aanleiding voor de mishandeling lijkt in de relationele sfeer te liggen.

Na de mishandeling is het slachtoffer naar het politiebureau gelopen om aangifte te doen. Omdat alle betrokkenen bekenden zijn, kan de politie hun verblijfplaats snel achterhalen. De twee mannen zijn in een woning aangehouden. De meisjes zijn, nadat zij zich hebben gemeld op het politiebureau, eveneens aangehouden. Allen zitten nog vast.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief