De bestuurder had teveel gedronken.
De bestuurder had teveel gedronken. Foto: HVZeeland

19-jarige automobilist dodelijk ongeval Goes had slok te veel op

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

GOES - Uit een ademanalyse blijkt dat de 19-jarige bestuurder van het dodelijk ongeluk, dat zaterdagnacht in Goes gebeurde, teveel had gedronken. De man is overgebracht naar een politiecellencomplex.

Hij heeft ten overstaan van rechercheurs een verklaring afgelegd. Hierna is hij in verzekering gesteld. Dat gebeurt in overleg met de officier van justitie. Dit betekent dat hij voorlopig nog vast zit, omdat het onderzoek nog niet is afgerond. Ook is het rijbewijs van de jongeman ingenomen door de politie.

De slachtoffers werden omstreeks 4.15 uur op de kruising Van de Spiegelstraat met de Kloetingseweg aangereden door de 19-jarige jongen uit Kloetinge. De identiteit van de twee doden is nog niet bekendgemaakt, maar de politie meldt dat het om een man en een vrouw gaat.

Na de melding van het ongeval waren agenten heel snel ter plaatse. Zij waarschuwden ambulances en een traumahelikopter, maar die konden niets meer doen voor de twee slachtoffers. Zij overleden ter plekke.

De afdeling Verkeers Ongevallenanalyse heeft tot ongeveer 9.15 uur onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. De gemeente Goes is inmiddels begonnen met het schoonmaken van het wegdek. De auto is getakeld door een bergingsbedrijf. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief