Remo met zijn lintje en de oorkonde.
Remo met zijn lintje en de oorkonde. (Foto: Bennie Krajenbrink)

Remo Schrier uit Goes heeft nu ook zijn jeugdlintje

GOES -  Remo Schrier uit Goes heeft donderdag een jeugdlintje ontvangen uit handen van de Goese wethouder Derk Alssema. De turner kreeg de onderscheiding voor zijn sportprestaties.


De officiële uitreiking van de jeugdlintjes vond plaats op vrijdag 16 november, de Internationale Dag van het Kind. Remo had een serieuze reden om afwezig te zijn. Hij deed namelijk mee aan het wereldkampioenschap trampolinespringen en dubbel minitrampoline voor de jeugd in Sint Petersburg.
Donderdag bezocht wethouder Alssema hem in het Omnium om hem alsnog de onderscheiding uit te reiken.

Verdienste

De Goese jeugdlintjes zijn dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. Familie, vrienden, buren en leerkrachten kunnen een lintje aanvragen voor een jongen of meisje die een bijzondere verdienste voor de Goese gemeenschap op hun naam hebben staan. Naast Remo kregen dit jaar Iris Schrier, Jikke Zonder, Inez Ossewaarde, Owen Kaat, Irene de Bree, Finn Kribbe en Nadia Slump de onderscheiding. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief