Foto: Britta Janssen

Nog meer nieuw asfalt bij Goese Deltaweg

GOES - Deze weken vinden er werkzaamheden plaats aan en bij de Deltaweg (N256) bij Goes. Van vrijdagavond 7 december tot en met maandagmorgen 10 december laat de provincie Zeeland werk uitvoeren bij de kruising van Deltaweg en Nieuwe Rijksweg (N664) bij Goes. Ze stelt omleidingsroutes in.


‘De aannemer werkt in het weekeinde, om overlast voor woon-werkverkeer zoveel mogelijk te beperken’, laat de provincie vrijdag weten. ‘Toch valt enige hinder niet te voorkomen.’

Aansluitingen

Van vrijdag 7 december 20.00 uur tot maandag 10 december 6.00 uur wordt het asfalt vernieuwd op vier aansluitingen. Het gaat om de rotonde van het Tiendenplein tot het kruispunt met de Deltaweg, het kruispunt N256 richting de verkeerslichten bij Wilhelminadorp, de verkeerslichten bij Wilhelminadorp tot het kruispunt met de Deltaweg en de parallelweg aan de noordzijde van de Nieuwe Rijksweg.

Omleidingen

Deze wegvakken zijn tijdens dat weekeinde afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via Goes en de N664, N668 (Nieuwedijk, Stadseweg), Kaaidijk en Langeweg. De omleidingen staan met gele borden aangegeven. Voor de overige richtingen is de hoofdrijbaan geopend voor het verkeer.
  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief