Afbeelding
Foto: Roompot Vakanties

Hoogste punt nieuw kantoor Roompot Vakanties bereikt

Door: Eugene de Kok Algemeen

GOES - Het nieuwe hoofdkantoor van Roompot Vakanties op bedrijventerrein De Poel in Goes heeft zijn hoogste punt bereikt.

Op 22,6 meter is deze week de vlag gehesen. CEO Jurgen van Cutsem heeft de ongeveer 50 bouwvakkers het traditionele pannenbier gebracht dat hoort bij het bereiken van het hoogste punt.

De werkzaamheden zijn deze zomer begonnen. Van Cutsem sloeg op 4 juli de symbolische eerste paal de grond in. Er volgden er daarna nog 489.

Waterdicht

Voor het einde van het jaar moet het kantoor waterdicht zijn waarna aan de binnenkant kan worden begonnen. De oplevering staat gepland voor 1 mei. Het kantoor ligt naast de A58, dicht bij de nieuwe afslag.

Samenvoegen

In Goes voegt Roompot Vakanties haar kantoren in Kamperland en Middelburg samen. Het kantoor op Noord-Beveland krijgt een andere bestemming, in Middelburg huurde Roompot Vakanties op Arnestein. Er komen in Goes meer dan 350 mensen te werken. Het aantal personeelsleden van Roompot Vakanties is in de laatste twaalf jaar verdubbeld.

Logistiek centrum

Het ontwerp bestaat uit twee delen. Er is een kantoor van vijf verdiepingen en er komt een logistiek centrum naast. Het is ontworpen door RoosRos Architecten uit Goes.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief