Afbeelding
Foto: Pim Ras

Delta krijgt er duizenden klanten buiten Zeeland bij

Door: Eugene de Kok Algemeen

MIDDELBURG - Delta heeft er in zes maanden 10.000 klanten buiten Zeeland bijgekregen.

Het energie- en telecombedrijf heeft in 21 buitengebieden in Nederland campagne gevoerd. Het gaat onder meer om gebieden in Utrecht, Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, Zuid- en Noord-Holland en Drenthe.

Ondernemer Ernst-Jan damen en directeur Ludo Rasterhoff van Delta Telecom hebben in het Utrechtse Langbroek dinsdag met het onthullen van een Zeeuwse strandpaal symbolisch het eerste internetabonnement buiten de regio in gebruik genomen.

Vastberaden

Delta heeft zichzelf ten doel gesteld om volgend jaar in elke provincie voet aan de grond te hebben. “Het is ongelooflijk snel gegaan”, aldus Rasterhoff. “In maart verkochten we de eerste abonnementen buiten Zeeland en na slechts een paar maanden staan we bij iemand thuis met een supersnelle Delta-internetverbinding. We zijn vastberaden deze groei voort te zetten.”

Glasvezel

Buiten de provincie richt Delta zich op de aanleg van glasvezelnetwerken. Op de foto staan van links naar rechts Ludolf Rasterhoff, wethouder Hans Marchal van de gemeente Wijk bij Duurstede en ondernemer Ernst-Jan Damen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief