Foto: 112 Midden-Zeeland

Verrassingsbezoek Zeeuwse Gele Hesjes op nieuwjaarsreceptie Goes

GOES - Tijdens de nieuwjaarsreceptie in het oude stadhuis op de Grote Markt in Goes heeft een aantal personen van de Zeeuwse Gele Hesjes flyers uitgedeeld.


Daarin zeggen zij te staan ‘voor een maatschappij waar iedereen meetelt en iedereen goed kan leven’. De meeste actievoerders kwamen halverwege de receptie naar binnen en trokken in de trouwzaal hun hesje aan.

Burgemeester Margo Mulder en de wethouders gingen met de actievoerders in gesprek. Mulder heeft hen uitgenodigd om binnenkort samen een kop koffie te drinken, schrijft één van de actievoerders op Facebook.

Oproep

In haar eerste nieuwjaarstoespraak als burgemeester van de gemeente Goes, die ze kort daarvoor gaf, zei Mulder onder meer dat ze alle inwoners opriep haar aan te spreken als er iets niet goed gaat in de gemeente, maar dat ze ook van harte welkom zijn als ze willen vertellen dat iets wel goed gaat.

Op de nieuwjaarsreceptie waren tientallen Goesenaren aanwezig. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief