Foto: Eugène de Kok

Demmers wil samen werken aan een weerbaar Noord-Beveland

KAMPERLAND - Waarnemend burgemeester Letty Demmers wil dit jaar met inwoners werken aan een weerbaar Noord-Beveland.


Dat zei ze maandag tijdens de nieuwjaarsreceptie in het Casembroothuis in Kamperland.

Volgens haar moeten mensen niet alleen naar de overheid of anderen wijzen als iets fout is gegaan of moet gebeuren, maar samen de schouders eronder zetten om het goed of beter te doen. “Niet achterover leunen, maar samen de verantwoordelijkheid nemen om te werken aan ons Noord-Beveland, om het als een goed rentmeester over te dragen aan onze kinderen en kleinkinderen.”

Visie

Demmers, de gemeenteraad, inwoners en ondernemers komen dit jaar met een toekomstvisie voor Noord-Beveland.

Volgens de burgemeester moet dat geen wensenlijstje worden, maar een document waarin de mogelijkheden voor het eiland zijn opgesomd. “Met een open mind, maar met verantwoordelijkheid die wij samen dragen om Noord-Beveland weerbaar te maken.”

Veldhoven

Demmers hield haar nieuwjaarstoespraak terwijl ze pas vijf weken burgemeester is van de gemeente. Ze heeft de plaats ingenomen van Marcel Delhez, die naar de gemeente Veldhoven is vertrokken. Daar was Demmers tot zijn komst waarnemer. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief