rws-partner-in-wonen
rws-partner-in-wonen

RWS heeft eindelijk aannemer gevonden voor bouw 113 woningen

GOES - Verspreid over de gemeenten Goes, Kapelle en Noord-Beveland bouwt RWS partner in wonen de komende tijd 113 nul-op-de-meter-woningen.


De bouw leek even van de baan omdat een geclusterde aanbesteding, waarmee de woningcorporatie geld dacht te besparen, vorig jaar de mist inging. De gestegen bouwprijzen waren de oorzaak. “Voor de geoffreerde prijzen konden we geen opdracht verstrekken. Dan zouden we de huren zo fors moeten verhogen, dat het niet meer aan huurders uit te leggen is”, zegt directeur-bestuurder Maarten Sas.

Overeenstemming

Uiteindelijk bereikte hij overeenstemming bereikt met Bouwgroep Peters uit Middelburg over de bouw. “Zij gaven aan graag samen te willen werken met Bouwbedrijf Rijk. Hierdoor kan er optimaal gebruik worden gemaakt van hun expliciete kennis en ervaring.”

Warmtepomp 

Het gaat in totaal om zeven projecten van 113 woningen. Daarvan komen er 84 in Goes, acht in Kapelle en 21 op Noord-Beveland. Alle woningen krijgen een warmtepomp, zijn goed geïsoleerd en hebben zonnepanelen.


  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief