Afbeelding
Foto: Archieffoto

Peter Buwalda signeert nieuwe roman in Goes

Door: Eugene de Kok Cultuur

GOES - Schrijver Peter Buwalda signeert dinsdag 26 maart in boekhandel Paard van Troje in Goes.

Buwalda heeft net zijn nieuwe roman ‘Otmars zonen’ uitgebracht. Het is het eerste deel van een trilogie. De komende jaren verschijnen nog de delen ‘De jaknikker’ en ‘Hysteria siberiana’.

Het verhaal van ‘Otmars zonen’ gaat over de jonge Shell-employé Ludwig Smit, die er achter komt dat Johan Tromp, een begrip in de olie-industrie, zijn vader is. Op het Siberische eiland Sakhalin zijn de twee tot elkaar veroordeeld, net op het moment dat Tromp’s reputatie wankelt dankzij het werk van een onderzoeksjournaliste.

Bonita Avenue

Buwalda debuteerde in 2010 met het veelgeprezen ‘Bonita Avenue’. Daarvan werden 350.000 exemplaren verkocht. ‘Otmars zonen’ is zijn tweede roman. De auteur is dinsdag 26 maart om 13.45 uur in de winkel in Goes.

Feest

Zijn bezoek vindt plaats tijdens de Boekenweek. Het Paard van Troje en De Koperen Tuin doen meer tijdens de week. Zo organiseren ze zaterdag 23 maart een boekenfeest in de Geerteskerk in Kloetinge. Daar komen Jan Siebelink en Murat Isik. De eerste is schrijver van het Boekenweekgeschenk, de tweede van het -essay.

Het feest begint om 14.00 uur. Kaarten zijn te koop bij de twee boekwinkels.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief