Foto: Coby Weijers

Gemeente Goes start procedure voor Lidl in voormalige Gamma

GOES - De gemeente Goes start de bestemmingsplanprocedure voor een tweede vestiging van de Lidl aan de Marconistraat.


De Duitse discounter wil zijn intrek nemen in het voormalige onderkomen van de Gamma. De Lidl heeft momenteel al een vestiging in De Spinne. De nieuwe zaak in de Marconistraat moet de tweede worden. Volgens de gemeente is er nog plaats voor een extra supermarkt.

Slingerend

De plannen van de Lidl staan los van de revitalisatie van het winkelgebied, een plan dat eerder dit jaar is gepresenteerd. De gemeente wil onder meer het slingerende fietspad inruilen voor een meer rechttoe-rechtaan-straat. Ook zou ze graag kleinschalige horeca zien in het gebied en hoopt ze dat de voormalige Renault-garage snel wordt gesloopt.

Uitbreiding

Supermarkt Jumbo zou daar belangstelling voor hebben. De supermarktketen wil daar een parkeerterrein aanleggen, omdat ze dat nodig heeft als ze haar plan wil realiseren om aan de voorkant, waar nu parkeerplekken liggen, uit te breiden. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief