Afbeelding
Foto: Rijnhout Media

Man aangehouden op verdenking van zware mishandeling Goes

Door: Bregje Kop Politie

GOES - Een 20-jarige man uit Barneveld is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden op verdenking van zware mishandeling. De man wordt er van verdacht een 45-jarige man uit Hoedekenskerke te hebben mishandeld.

Surveillerende agenten zagen omstreeks 04.00 uur dat vier mannen in de Sint Jacobstraat plotseling met elkaar in gevecht gingen. Een van hen, een 45-jarige man uit Hoedekenskerke, kwam hierbij ten val en werd toen hij op straat lag door de verdachte geschopt. Een van de politiemensen kon de verdachte snel wegtrekken.

Het kostte veel moeite om de verdachte aan te houden, omdat hij zich agressief bleef gedragen en niet mee wilde werken aan zijn arrestatie. Ook een andere man bleef zich met de aanhouding bemoeien. Agenten moesten deze man dwingen te vertrekken.

Het slachtoffer raakte buiten bewustzijn en is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Hij heeft nog geen verklaring kunnen afleggen. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau, waar hem een ademanalyse is afgenomen (uitslag 810 ug/l). Hij heeft de nacht in de cel doorgebracht en wordt zaterdag verhoord. De politie zet het onderzoek naar de vechtpartij en de mogelijke aanleiding voort.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief