Foto: Eugène de Kok

Eerste fase Westerschans is in maart volgend jaar klaar

GOES - Het bouwproject Westerschans heeft zijn hoogste punt bereikt.


Directeur Maarten Sas van RWS partner in wonen, wethouder Derk Alssema van de gemeente Goes en tientallen anderen hebben dat op de bouwplaats gevierd. De opzichter en uitvoerder gingen abseilend van het gebouw. 

Resultaat

Sas keek terug naar de lange geschiedenis van het project, dat meer dan een decennium geleden begon als Goese Schans, en zei blij te zijn met het voorlopige resultaat.

Aan de kant van de Westhavendijk is de woningcorporatie nog lang niet klaar. Naast de 83 huurwoningen, een Albert Heijn en delicatessenzaak Floor Foods die nu worden gebouwd volgt er een tweede fase met koopappartementen en nog eens drie winkelruimten. “Een hotel is ook nog altijd een serieuze optie”, zei Sas, die aangaf over twee weken weer een gesprek daarover te hebben met de eigenaar van Fitland.

Najaar

De eerste fase wordt in maart opgeleverd. "Goes is dan een eyecatcher rijker", aldus Sas. De winkels gaan waarschijnlijk al in het najaar open. De oplevering van de tweede fase staat gepland voor eind 2020. Wanneer het hotel er eventueel zou moeten staan is nog niet bekend.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief