Logo internetbode.nl/beveland

Waardepuntenactie Lionsclub Goes groot succes


GOES - Gedurende de maand februari heeft de Lionsclub Goes op meer dan 20 plaatsen in Noord en Zuid Beveland Lionsclub waardepunten van Douwe Egberts ingezameld. De ingeleverde punten zijn verzilverd voor pakken koffie, die ten goede komt aan de cliënten van de voedselbank in Goes.

Douwe Egberts steunt deze actie en heeft alle donaties met 15% verhoogd. Voor iedere 600 punten ontvangt de voedselbank een pak koffie. Koffie is een lang houdbaar product dat normaal vrijwel nooit als restpartij aan de voedselbank wordt aangeboden. Ondersteuning van Douwe Egberts is dan ook van harte welkom!

Voedselbank

Nadat alle punten door de Lionsclub zijn verzameld zijn de punten handmatig geteld. Na de telling blijkt dat er bijna 500.000 punten zijn ingezameld op de diverse locaties. Begin april zijn de punten overgedragen aan Douwe Egberts. Dit heeft er voor gezorgd dat er deze week 960 pakken koffie aan de voedselbank zijn geschonken waarmee zij hun cliënten bijna een half jaar kunnen voorzien van pakken koffie. Kortom een groot succes en dank aan iedereen die zijn of haar punten ter beschikking heeft gesteld aan de voedselbank Goes.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief