Logo internetbode.nl/beveland

Nansenbaan Goes weekeinde deels afgesloten

GOES - Om op maandag 20 maart om 6.00 uur de nieuwe turborotonde in gebruik te kunnen nemen wordt de Nansenbaan in Goes in het weekeinde van 18 maart deels afgesloten.


De aannemer legt dat weekeinde de aansluitingen van de Nansenbaan op de nieuwe rotonde aan.

Omleiding Het gedeelte van de Nansenbaan ter hoogte van het spoorlijntje tot de inrit van het sorteercentrum van PostNL wordt afgesloten voor alle verkeer op vrijdag 17 maart vanaf 19.00 uur tot en met maandagochtend 20 maart 6.00 uur. Er wordt een omleidingsroute aangegeven.

Hinder De gemeente Goes laat weten er alles aan te doen om de overlast tot een minimum te beperken. "Maar het is helaas niet te voorkomen dat de werkzaamheden geluid- en lichthinder veroorzaken", laat een gemeentewoordvoerder weten. "Om de periode van stremming te beperken werken we ook in de nacht door. Bij ernstige overlast of calamiteiten kan contact opgenomen worden met de calamiteitendienst van KWS Infra via 06-27740100."

FOTO BEELDENBANK LAAT ZEELAND ZIEN / PHOTOGRAPHICS<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief