Logo internetbode.nl/beveland

Deltabierfestival op 19 maart


GOES -
Alweer voor de 23e keer houden de Deltabrouwers hun jaarlijkse bierfestival op zondag 19 maart in de Goederenloods in Goes.

De aanvang is 13.30 uur en het duurt tot 20.00 uur. De brouwers die deze middag hun bieren aan de man proberen te brengen zijn: Slot Oostende, Emelisse, Bad Hair Brewing, Hill Devils, Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch, Vliegend Paard en Brouwerij Lux. Natuurlijk wordt ook onze eigen Goesting getapt en is er een tombola met de nodige bierprijzen. Ook kunt u deze middag proeven van bieren die door onze leden gebrouwen zijn. In de informatiestand vind u alles over de Deltabrouwers, zoals lid worden en wanneer onze bier brouwcursus van start gaat.

Kom deze middag eens kennismaken met bijzondere bieren want er is meer dan pils op de wereld. Voor meer informatie kunt u ook onze website bezoeken: www.deltabrouwers.nl<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief