Logo internetbode.nl/beveland

Goes-West hecht veel belang aan veiligheid in de wijk

GOES - Op vrijdag 20 januari wordt er in Goes-West een voorlichtingsavond georganiseerd met als thema 'veiligheid'. De thema-avond vindt plaats van 19.30-21.30 uur in wijkgebouw De Westkant.

Er komen diverse onderwerpen aan bod. De avond begint met uitleg over de WhatsApp-groep 'Goes-West Veilig'. Door middel van deze WhatsApp-groep houden bewoners elkaar op de hoogte van wat er op straat gebeurt. De app is begin 2016 gestart en telt inmiddels 94 deelnemers. De app zorgt voor meer ogen en oren in de wijk waardoor de veiligheid wordt verhoogd.

Ook het project 'Hartveilig Wonen' komt deze avond aan bod. Door middel van dit project worden burgerhulpverleners uit de buurt gealarmeerd bij hartfalen of een hartstilstand. De burgerhulpverleners hebben toegang tot AED's die hangen op openbare locaties. Op deze manier kan er nog sneller hulp worden verleend.

Wijkagent Joanne Kodde is ook aanwezig tijdens deze avond en zal meer uitleg geven over veiligheid in de wijk. De toegang is gratis en iedereen uit Goes-West is welkom. SMWO biedt ondersteuning bij de organisatie van deze avond.

Goes-West samen voor elkaar.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432883411823-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief