Logo internetbode.nl/beveland

Hardlopers heropenen Clara’s Pad in Heinkenszand

HEINKENSZAND - De herinrichting van Clara’s Pad in Heinkenszand is nagenoeg afgerond. Om de vernieuwing van de straat te vieren houden leerlingen van de plaatselijke basisscholen op vrijdag 16 december een hardloopwedstrijd. Aansluitend is er een run voor volwassenen.


Clara’s Pad is de afgelopen maanden voorzien van een nieuwe inrichting. "Deze inrichting is in samenspraak met aanwonenden tot stand gekomen", laat een woordvoerder van de gemeente Borsele weten. Van een brede asfaltweg is Clara’s Pad omgevormd naar dertigkilometerzone, met gescheiden rijbaan en een bomenstructuur.

Inschrijven Borsele wil het in gebruik nemen van de straat niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom opent wethouder Kees Weststrate Clara's Pad vrijdag 16 december feestelijk. Inschrijven voor de openingsrun voor inwoners kan op 16 december vanaf 13.30 uur bij garage Leendert Krijger aan Clara’s Pad 22. Er is plek voor maximaal honderd deelnemers. De openingsrun voor basisschoolscholieren organiseert Borsele Beweegt.

Programma Om 13.00 uur begint de openingsrun voor basisschoolscholieren en om 14.00 uur die voor inwoners van Heinkenszand. Om 15.00 uur is de officiële opening van Clara's Pad. Vanaf 15.30 uur is er een bijeenkomst voor aanwonenden van Clara’s pad en betrokken partijen.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief