Afbeelding

Zeeuwse Woonmarkt 2016 was een succes

Bedrijvig Nieuws

GOES - De Zeeuwse Woonmarkt 2016 is weer achter de rug. Het was een druk spektakel vol bedrijvigheid. Zo werden er verschillende workshops, acties en activiteiten verzorgd, door meer dan veertig deelnemers.

De spraakmakendste actie was Pin Uw Plan. Bezoekers gingen voor deze actie alle stands af om stickers te verzamelen. Er moest ook een origineel veranderplan worden gemaakt. De tien deelnemers met een volle kaart én met het meest originele plan mochten een waardebon van maar liefst vijfhonderd euro in ontvangst nemen. Deze is te besteden bij één van de veertig deelnemers. De tien gelukkige winnaars zijn op volgorde mevrouw van der Wekken-de Bruijne, mevrouw Baccouche, meneer van Hoepen, mevrouw Vroegop-Nijsse, meneer van Hese, de familie Kater, de familie Jansen, de familie Dominicus, mevrouw Maljaars en de familie Bliek.

Hiernaast was er ook een prijs te verdienen voor degene die het mooiste moodboard maakte. De winnaar van deze actie is mevrouw Martens. Zij heeft een waardebon ter waarde van tweehonderdvijftig euro gewonnen, die ze mag gaan uitgeven bij TMC Woonwinkels. www.tmcwoonwinkels.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief