Afbeelding

Delta Kunstgras, specialist op gebied van kunstgras

Bedrijvig Nieuws

'S-GRAVENPOLDER - Delta Kunstgras is opgericht in 2008 en Erkend Dealer van Royal Grass® en gegarandeerd veilig voor mens en milieu. Onze jarenlange ervaring maakt ons tot kunstgrasspecialisten.

Het leggen van kunstgras vergt kennis. Kunstgras vormt zich naar de ondergrond. Een combinatie van de juiste ondergrond en drukverdelend doek maakt dat uw kunstgras op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Daarnaast is het belangrijk dat u een soort kiest die past bij uw situatie. Houden uw kinderen van voetballen op het kunstgras, of kiest u voor kunstgras zodat u vrijwel geen onderhoud meer aan uw tuin heeft. Wij raden (vrijwel altijd) aan om het kunstgras te bezanden omdat het de levensduur van kunstgras verlengt. Het instrooizand is speciaal ontwikkeld zand, wat zorgt voor een extra ondersteuning in het kunstgras waardoor de sprieten mooi rechtop blijven staan. Het voorkomt tevens dat het kunstgras te warm wordt in de zomer.

100% Duurzaam Door gebruik van de Ten Cate vezels is het kunstgras volledig vrij van zware metalen zoals, lood, zink en cadmium en voldoet aan de strengste milieu normen. Hoewel we graag aan de vraag naar goedkoper kunstgras willen voldoen, maken we nooit concessies op het gebied van kwaliteit, veiligheid of het milieu. Afhankelijk van de gekozen kunstgras kwaliteit en goed onderhoud, kan, onder normale omstandigheden, een kunstgras gazon van Royal Grass gemakkelijk 10 tot 15 jaar meegaan. Meer info: www.delta-kunstgras.nl

Delta Kunstgras, Spoorstraat 11, 4431 NK 's-Gravenpolder, 0113-313166, www.delta-kunstgras.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief