Afbeelding

Activiteiten Goes West

Algemeen

GOES - Komende activiteiten in de wijk West.

Woensdag 27 april wordt er in Goes West een koninklijk ontbijt gereserveerd, om 8.30 kunt u koninklijk ontbijten in het wijkgebouw 'de Westkant' aan de Evertsenstraat 15 te Goes. Er is plaats voor maximaal 50 inwoners, er zijn nog enkele plaatsen en inwoners van Goes west hebben voorrang. U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar n.bouterse@smwo.nl of tijdens de openingsuren van de Ruilwinkel op werkdagen even langs te lopen.

Op 9 mei organiseert de werkgroep Bewonersbelangen een WIJK Cafe met als onderwerp: 'algemene veiligheid in uw wijk' en 'Veiligheid fietsers en de spoorbak'. Naar verwachting zal er een spoorwegonderdoorgang worden gerealiseerd bij de nieuw in te richten kruising MA De Ruijterlaan ter hoogte van het stadskantoor met aan een zijde een dubbel fietspad. De werkgroep wil de plannen graag met de inwoners van Goes west bespreken en hoopt ook betrokkenen van de gemeente die avond te verwelkomen die toelichting kunnen geven. Rondom veiligheid wil de werkgroep graag praten over hoe men zich voelt in de wijk en zal de buurt WhatsApp Goes West worden toegelicht. De avond zal plaats vinden in het wijkgebouw de westkant en begint om 19.30 uur.

Op 21 mei wordt er een rommelroute georganiseerd en kunnen wijkbewoners van Goes West op hun eigen terrein dus de tuin, de garage enz hun spulletjes verkopen die ze kwijt willen. Er wordt vanuit de organisatie een plattegrondje gemaakt met de route en deze zal worden uitgezet door de wijk. Inwoners kunnen zich nog opgeven: n.bouterse@smwo.nl of tijdens de openingsuren in de Ruilwinkel. De start van de rommelroute op 21 mei is om 9.30 en duurt tot 16.30 uur



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief