Proeven, beleven en genieten tijdens Scaldis Fair 2014

Bedrijvig Nieuws

GOES - Woensdag 19 november gaat de zevende editie van het succesvolle lifestyle evenement Scaldis Fair van start. Scaldis Fair 2014 gaat deze dag van start met een speciale previewavond voor genodigden. Op donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 november gaan de deuren van de Grote Kerk in Goes open voor publiek.

Scaldis Fair Scaldis Fair is het jaarlijks terugkerende lifestyle evenement in Zeeland waar alle goede dingen in het leven samen komen. Van interieur tot heerlijke gerechten. In de woonkamer of keuken. Binnen of buiten. Sieraden, exclusieve kleding en culinaire specialiteiten. De combinatie van vormgeving, kleuren, texturen, smaken en ingrediënten bepalen de sfeer. Het dynamische programma van Scaldis Fair bestaat verder uit diverse demonstraties, shows, workshops en proeverijen. De stijlvolle en karakteristieke monumentale Grote kerk in Goes is ook deze zevende editie het decor van Scaldis Fair. Scaldis Fair verwelkomt dit jaar een tal van bekende namen zoals tassenontwerper Omar Munie, zangeres Patrica Foort, wheelchairdancers Remco van Sabben en Celestine Zegers, zanger Nicky Ekkebus en dansschool Totally Zouk.

Nieuw Nieuw dit jaar binnen Scaldis Fair is het concept ‘create your own goodie bag’. Bezoekers krijgen, zolang de voorraad strekt, bij de entree een tas. Met deze tas kunnen bezoekers bij diverse standhouders hun ‘goodie’ ophalen.

Scaldis Fair Kijk voor meer informatie zoals openingstijden, arrangementen en het programma op www.scaldisfair.nl Scaldis Fair is hét evenement om in de sfeer te komen voor de feestmaand december en inspiratie op te doen voor het nieuwe jaar.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief