Afbeelding

ZRT levert goede rolluiken tegen scherpe prijzen

Bedrijvig Nieuws

GOES - De rolluiken van Zeeland Rolluik Techniek bv verhogen uw wooncomfort, privacy en veiligheid. Alle rolluiksystemen worden op maat gemaakt en  in de eigen fabriek geproduceerd op bedrijventerrein de Poel I in Goes. Daardoor is er een 24-uursservice mogelijk. Dit najaar krijgt men bij aanschaf van een elektrisch rolluik een gratis afstandsbediening cadeau.

DOOR JENINE HOOGLANDER

?Bij ZRT, Zeeland Rolluik Techniek, is kwaliteit onze eerste prioriteit?, vertelt eigenaar Kujtim Cubeli (foto, l.). Hij begon een jaar geleden het bedrijf aan de Albert Plesmanweg 118 in Goes. ?Wij bieden een goede 24-uursservice, hebben veel ervaring en ook het geven van het juiste advies vinden wij erg belangrijk.? Dat kwaliteit hoog in het vaandel staat bij ZRT is terug te vinden in de merken waarmee geproduceerd wordt. ?Wij willen voor onze klanten de beste kwaliteit en hebben daarom gekozen voor de huismerken Alukon lamellen en kasten en Faac motoren. Op verzoek van de klant leveren wij ook Heroal lamellen en Somfy motoren.? Omdat ZRT de rolluiken zelf produceert zijn de lamellen en standaard behuizing verkrijgbaar in een groot aantal kleuren waardoor de rolluiken mooi aansluiten bij de kleuren van elke woning. ?We komen langs bij onze klanten om te meten en hen van deskundig advies te voorzien, zonder daar extra kosten voor te rekenen. We denken echt mee met de klant van kleuren en veiligheid tot bedieningsgemak.?

Aanbieding Afhankelijk van het type uitvoering en wijze van aanbrengen werken rolluiken niet alleen als zonwering, maar ook inbraakvertragend en licht- en geluidswerend.  Rolluiken worden met het oogpunt op veiligheid en gemak altijd binnenshuis bediend, dit kan zowel handmatig als elektrisch. Voor deze laatste variant heeft ZRT nu een hele leuke aanbieding: klanten krijgen een gratis afstandsbediening bij aanschaf van een elektrisch rolluik. ?Zeg nou zelf, wat is er nu leuker dan met deze gadget uw rolluiken van een afstand te kunnen bedienen?, lacht Cubeli. Omdat de rolluiken exact op maat zijn gemaakt zijn ze geschikt voor vrijwel alle toepassingen zoals raam en deurcombinaties, schuifpuien, tuindeuren of als carport garagedeuren. Dit alles tegen een scherpe prijs en met een standaard garantie van maar liefst vijf jaar.

Uitbreiding ?Wij leveren ook aan grote bedrijven en aannemers?, vervolgt Cubeli. ?In onze productiehallen kunnen we tot 400 rolluiken produceren per week en we hebben altijd genoeg voorraad; daarnaast zijn we bezig met onze showroom en de uitbreiding van onze  productiehal.? Ook voor reparaties, het ombouwen van handbediening naar elektrisch, montage, projecten en het schoonmaken van rolluiken kan men terecht bij Zeeland Rolluik Techniek. Dit alles met een uitstekende service en de beste kwaliteit.

Voor meer informatie: www.zrtbv.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief