Leuntje en Merien.
Leuntje en Merien.

Leuntje & Merien op bezoek bij Traas Ongediertebestrijding

  Bedrijvig Nieuws

's-GRAVENPOLDER - Het bekende Zeeuwse duo Leuntje & Merien gaat op ontdekkingstour bij Traas Ongediertebestrijding Zuidwest-Nederland. Om op een originele manier te laten zien welke diensten Traas allemaal verzorgt, laat het bedrijf tekenaar Jan Willem Hament, bedenker van Leuntje & Merien, illustraties maken.


Traas Ongediertebestrijding Zuidwest-Nederland is gevestigd in 's-Gravenpolder en voert projecten en diensten uit bij particulieren en bedrijven in heel Zuidwest-Nederland.

Samenwerking
Het bedrijf is een samenwerking aangegaan met Jan Willem Hament. Zijn tekeningen van Leuntje & Merien - altijd in zwart-wit - zijn inmiddels zeer populair.

Muizenoverlast
Hament maakt nu verschillende tekeningen van Leuntje & Merien op bezoek bij Traas. De illustraties zijn iedere maand te bewonderen in de Zeeuwse regionale weekbladen. Iedere maand licht Traas een ander thema uit dat te maken heeft met de dienstverlening van het bedrijf. Zo komen bijvoorbeeld muizenoverlast, preventieplannen, zilvervisjes en wespenoverlast aan bod. Heeft u ze al gezien? Zo leert u Traas steeds een beetje beter kennen! 

Traas Ongediertebestrijding
Zuidwest-Nederland

www.traasongediertebestrijding.nl

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Timmerman onderhoud & renovatie

Sint Philipsland / Bruinisse

Meerdere vacatures

Goes en Sint-Annaland

Meerdere vacatures

Kruiningen

Greenkeeper M/V

Domburg

Greenkeeper m/v

Domburg

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief