Dirk Jan Lukasse is sinds kort zelfstandig ondernemer. FOTO BENNIE KRAJENBRINK
Dirk Jan Lukasse is sinds kort zelfstandig ondernemer. FOTO BENNIE KRAJENBRINK (Foto: Bennie Krajenbrink )

Dirk Jan Lukasse zet zijn handen en netwerk in

  Bedrijvig Nieuws

KAPELLE - Dirk Jan Lukasse is zijn eigen bedrijf begonnen: DJL Handel & Onderhoud. Met jarenlange ervaring in de bouw heeft hij kennis en vaardigheden ontwikkeld in deze branche. Vanuit zijn loods in Kapelle verzorgt de jonge Zeeuwse ondernemer de verkoop van voornamelijk dakbedekkingsmaterialen én ontzorgt hij particulieren en bedrijven in heel Zeeland met onderhoud in en om het huis. Voor werkzaamheden die Lukasse zelf niet uitvoert, doet hij een beroep op zijn netwerk van goede bedrijven. “Zo kan de klant alles met één contactpersoon afhandelen”, vertelt Lukasse.

Voor de meest uiteenlopende leveringen en klussen voor huis en tuin kunnen doe-het-zelvers en ondernemers in de bouwwereld terecht bij DJL Handel & Onderhoud. Vanuit zijn loods verkoopt Lukasse dakbedekkingsmaterialen en toebehoren, zoals EPDM-dakbedekking. Bezorging is ook mogelijk. “Ik verkoop alles voor platte daken, zoals bitumendakbedekking en dakbedekkingen van kunststof, zoals EPDM”, legt Lukasse uit. Op dit moment is er veel vraag naar EPDM-folie. Dat kopen bijvoorbeeld zzp’ers, maar handige huiseigenaren kunnen hiermee ook zelf aan de slag. “Het mooie van EPDM-folie is dat het uit één stuk op het dak ligt, zonder naden. Daarmee is het dak direct waterdicht."

Demo-middag
Voorlopig is de loods aan de Ambachtsweg op werkdagen open tussen circa 7.30 en 11.00 uur en 16.00 en 17.30 uur. Tussendoor is Lukasse telefonisch bereikbaar.
Voor wie onder het genot van een hapje en drankje meer wil weten over de producten die DJL verkoopt en de toepassing ervan, is vrijdagmiddag 18 mei welkom bij de demo-middag in de loods.
Lukasse droomde al lang over een eigen bedrijf. Zijn hele werkzame leven is hij al actief in de bouw. “Ik heb jaren in een bouwmaterialenhandel gewerkt en elf jaar in het familiebedrijf, Lukasse Dakbedekkingen.” De wens om eigen baas te worden, kwam in maart uit. “Ik ben in het diepe gesprongen en dat is best spannend. Gelukkig begint het al goed te lopen.”

Onderhoud
Naast verkoop richt het bedrijf zich op onderhoud. “Ik voer werkzaamheden zelf uit of ik benader een betrouwbaar bedrijf. Door de jaren heen heb ik hiervoor een aardig netwerk opgebouwd.” Van hoveniers tot schilders en van elektriciëns tot dakbedekkers, Lukasse heeft overal contacten. “Da's een voordeel van opgroeien in een bouwfamilie”, glimlacht hij. Door als contactpersoon te fungeren hebben klanten voor hun opdracht met één, vast persoon te maken. Dat is handig en overzichtelijk. “Ik ontzorg de klant en regel dat werk goed en snel wordt uitgevoerd. Mensen bellen mij ook als ze zelf niet precies weten wat een goed en betrouwbaar bedrijf is. Ik kan de klus coördineren als de klant dat wenst of helpen met hand- en spandiensten. En dat allemaal voor één scherpe prijs.”

DJL Handel & Onderhoud - Ambachtsweg 9G in Kapelle - tel. 06-83804033 - www.djl-handel.nlwww.djl-onderhoud.nl.


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief