In april heeft het restaurant een metamorfose gehad.
In april heeft het restaurant een metamorfose gehad. (Foto: Jan de Carpentier)

Katseveer viert 15-jarig bestaan met jubileummenu

  Bedrijvig Nieuws

WILHELMINADORP - Restaurant Katseveer in Wilhelminadorp is vijftien jaar in handen van Rutger en Jessica van der Weel. Zij vieren het jubileum met een speciaal menu.


Jessica en Rutger staan nog elke dag met trots samen met hun enthousiast team klaar om de gasten een 'wauw'ervaring mee te geven. Ons personeelsbestand is inmiddels in 15 jaar tijd gegroeid van twee naar dertien personen", vertelt Jessica. Haar echtgenoot is kok. "Rutger gebruikt zoveel mogelijk streek- en seizoensgerechten. Hij laat zich graag inspireren door de natuur."

Natuur

Ook in de uitstraling van het restaurant en presentatie van de gerechten is dit terug te zien. Katseveer bevindt zich op een mooie plek in de natuur, met prachtig uitzicht over Nationaal Park de Oosterschelde en de Zeeuwse polders.

In april heeft het restaurant een metamorfose gehad. Het oogt ruimer en heeft een eigen kaasbar en friandisetrolley. De sfeer is industrieel, gecombineerd met natuurlijke materialen. Rutger en Jessica hebben 'buiten' naar binnen gehaald, waardoor alles goed op elkaar afgestemd is.

Al ruim tien jaar laat sommelier Paul Labruijere iedere dag de gerechten met mooie wijnen nog beter tot hun recht komen.

Appartement

Sinds eind 2017 beschikt Katseveer over het appartement 'Zilte Lucht' boven het restaurant. Wie hier komt logeren kan genieten van een uniek, panoramisch uitzicht.

Michelin-ster

In 2005 is Katseveer bekroond met een Michelin-ster. Het restaurant behoort tot de top van Nederland en staat hoog genoteerd in alle restaurantgidsen.
Het jubileum menu wordt geserveerd van 1 november tot en met 28 december. Benieuwd naar het jubileummenu? Kijk dan op de website www.katseveer.nl.

Katseveer Katseveerweg 2, 4475 PB Wilhelminadorp Telefoon 0113 227 955.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief