Nieuwsgierig naar het nieuwe pand in Goes? Jan Elenbaas nodigt iedereen uit om er vanaf 7 december een kijkje te komen nemen.
Nieuwsgierig naar het nieuwe pand in Goes? Jan Elenbaas nodigt iedereen uit om er vanaf 7 december een kijkje te komen nemen. (Foto: Els Rommers)

Decokay Elenbaas-Noom komt nog beter uit de verf

  Bedrijvig Nieuws

GOES – Al heel wat woningen en kantoren zijn door Decokay Elenbaas-Noom omgetoverd tot een waar paleisje. Wat bijna zestig jaar geleden begon als een bescheiden winkel in verf en behang groeide uit tot een allround interieurspecialist die begrijpt wat hun klanten willen. En nu gaan ze nog een stapje verder. De vestiging Kapelle verhuist naar Goes waar een ze een heuse belevingsruimte gaan creëren. Bevlogen eigenaar Jan Elenbaas vertelt…


DOOR ELS ROMMERS

"Eigenlijk zijn we altijd al koploper geweest in deze branche", zegt Jan Elenbaas die in 2006 in het familiebedrijf stapte. Het was zijn oma, Ella Noom, die de basis legde voor het latere Decokay Elenbaas-Noom dat inmiddels maar liefst drie vestigingen heeft: één in Vlissingen, één in Tholen en één in Kapelle. Die laatste zal dus verplaatst worden naar Goes. "De nieuwe locatie is goed voor 1000 m² vloeroppervlakte en daar gaan we iets heel speciaals mee doen."

 

Trendsetter
"Niet alleen onderscheiden we ons in vakkennis, service en ervaring, maar ook durven we outside the box te denken", begint Jan Elenbaas zijn toelichting. "Daarom stonden we altijd vooraan als het ging om uitbreiding van onze productgroepen. In de afgelopen decennia zijn er onder andere gordijnen, vloerbedekking, binnen- en buitenzonwering, kastenwanden en garagedeuren bij gekomen. Allemaal van A-kwaliteit en desgewenst door professionals aangebracht. Maar hoe goed we ook kunnen adviseren, er gaat natuurlijk niets boven het zelf aanschouwen en ervaren. Daarom gaan we in Goes sfeerkamers creëren."

Sterdealer Pure & Original
Enthousiast toont Jan een foto van hoe dat eruit komt te zien. Een gezellige huiskamer in prachtige kleuren spat van het scherm. Het is inderdaad niet moeilijk voor te stellen dat klanten hierdoor geïnspireerd zullen raken. "Er staan dus ook meubels in onze showroom die in onze collectie zijn opgenomen", verduidelijkt Jan. "Daarnaast zijn we altijd trouw aan onze roots gebleven en neemt onze verfcollectie nog altijd een prominente plaats in. We mogen ons al een poosje Sterdealer van het merk Pure & Original noemen. In Tholen hebben we deze prachtige kwaliteitsverf waar mensen van heinde en verre op afkomen al in de winkel. Nu komt die ook in Goes. En ook daarmee gaan we iets speciaals doen."
 

Sparringpartners
"Na het betreden van de hal komen bezoekers van onze nieuwe winkel in een koepelvormige showroom, waarvan de wanden in allerlei tinten uit de Pure & Originallijn zijn geschilderd. Dus geen kleine verfstaaltjes, maar een wandgrote reële weergave van hoe een kleur uitpakt en het beeld bepaalt." Kortom: ook hier zet Decokay Elenbaas-Noom weer de toon als het gaat om sfeer en beleving? Dat beaamt Jan volmondig. "We tillen woninginrichting naar een hoger niveau. Niet alleen de klant ontzorgen maar ook sparringpartner zijn bij het maken van een goede beslissing die gefundeerd is op sfeer, smaak en functionaliteit. Het gaat tenslotte om je huis of kantoor en daarin moet je je thuis voelen."

Openingsacties!
Genoeg redenen dus om naar Decokay Elenbaas-Noom te gaan, maar er is meer! "In Goes worden alle ideeën straks in een tekening verwerkt. Dat is in deze branche behoorlijk uniek. We nemen spreekwoordelijk de klant bij de hand, sluizen die langs alle productgroepen en presenteren vervolgens, gezellig rond de tafel gezeten met een kop koffie, het totaalplaatje dat compleet op maat is gemaakt. De nieuwe locatie is heel gemakkelijk bereikbaar en er kan gratis geparkeerd worden. We gaan op 7 december om 09.00 uur open en maken daar een feestelijke dag van. Hou de Bode goed in de gaten, want deze mijlpaal zullen we vieren met prachtige aanbiedingen!"

Decokay Elenbaas-Noom
Livingstoneweg 46, 4462 GL Goes, 0113-342101, info@decokayelenbaasnoom.nl
www.decokayelenbaasnoom.nl

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief