Sandra en Alice nemen alle tijd voor de klant.
Sandra en Alice nemen alle tijd voor de klant. (Foto: Esther Schog)

Coffee & Travel inspireert om verder te kijken

  Bedrijvig Nieuws

KAPELLE – Alice Openeer en Sandra Jebbink zetten zich al meer dan elf jaar in om mensen te inspireren, adviseren en voorzien van een perfect passende reis. Personal Touch Travel gaat verder dan een standaard reisbureau en specialiseert zich in een persoonlijke benadering. Naast het boeken van reizen op maat organiseren zij regelmatig Ladies Only reizen. Ook worden er meerdere keren per jaar, ter inspiratie, Coffee & Travel-dagen georganiseerd met verschillende thema's.


“Dit kunnen presentaties zijn over een bepaald land of werelddeel, maar ook kan het gaan over bijvoorbeeld reizen met een camper of een cruise maken”, legt Sandra uit. “Op 6 december hebben we een avond over Japan. Het zijn inspiratiemomenten en we nodigen altijd een spreker uit die veel over het onderwerp vertelt, terwijl wij in gesprek gaan met de klant.”

Maatwerk

Alhoewel geïnteresseerden altijd kunnen binnenlopen bij Personal Touch Travel, werken de dames meestal op afspraak. “We werken anders dan het gemiddelde bureau; belangrijk is dat wij eerst in kaart brengen wat precies de wensen van een klant zijn. Na een uitgebreide inventarisatie maken we een voorstel. We nemen veel tijd voor de klant en leveren maatwerk. We werken niet met standaardpakketten; elke reis is uniek.” De betrokkenheid van Alice en Sandra blijkt ook uit het feit dat minimaal één van hen altijd meegaat op de Ladies Only reizen. “We hebben deze reizen een jaar of zeven geleden bedacht, omdat we merkten dat veel vrouwen, die normaal gesproken zelf alles regelen, het wel eens prettig vinden dat het al geregeld ís. Het zijn echt gezelligheidsreisjes die veel gemaakt worden door vriendinnen en moeders en dochters. Op de excursies gaat ook altijd een gids mee, omdat we vinden dat dat een toevoeging is op de reisbeleving.”

Ervaring

Voordat Alice en Sandra hun eigen bureau oprichtten, waren zij al werkzaam in de reisbranche. “Samen hebben we ruim 40 jaar ervaring”, stelt Alice. “We wilden het graag anders doen; meer tijd voor de klant en meer aandacht voor een bestemming op een manier waarop wij dat belangrijk vinden. Personal Touch Travel is een franchiseonderneming, maar we zijn aan geen enkele reisorganisatie verbonden en gaan uit van wat voor de klant het beste is.” Volgens de dames, die zelf ook erg reislustig zijn, zal hun werk nooit gaan vervelen. “Het is een ontzettend leuk product. Elke reis is weer anders, want iedereen heeft andere wensen. We vinden het mooi dat mensen ons betrekken bij het plannen van hun reis. We proberen hen altijd te stimuleren om verder te kijken. Tegenwoordig is de hele wereld te bereiken en er zijn zo veel mogelijkheden om te reizen en onvergetelijke ervaringen op te doen.”

Aanmelden

Aanmelden voor de Coffee & Travel avond ‘Japan’ kan telefonisch of per mail (voor 3 december).

TEKST JESSICA ROVERS

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>