Team Belle Knoppe bij hun 'ouwe barrel'.
Team Belle Knoppe bij hun 'ouwe barrel'. (Foto: )

Driekoppig team weet vijfdaagse Carbage Run te volbrengen

  Bedrijvig Nieuws

OOST-SOUBURG - Het nachtje sleutelen was even een tegenvaller, maar ze hebben het gehaald. De drie mannen van Team Belle Knoppe zijn na vijf dagen avontuur in Scandinavië over de finish van de Carbage Run gekomen. En dat met een Audi uit 1994. "Een hele knappe prestatie", vindt sponsor Ralph Hanraads van Megabed.


Broers Johnny en Peter Keim en Danny Vleugel uit Vlissingen hebben meegedaan aan de Carbage Run. Van 11 tot en met 15 februari toerden ze door Denemarken, Zweden en Finland met hun oude Audi. 'Om de spanning erin te houden' mogen de deelnemende auto's maximaal vijfhonderd euro waard zijn en niet jonger dan bouwjaar 1999.
"Team Belle Knoppe had een Audi 80 uit 1994, dat hield de sfeer erin", lacht Ralph. "Maar de jongens hebben het hartstikke goed gedaan. Alleen woensdag stopte de auto ermee en moesten ze de hele nacht en nog een stukje van de ochtend sleutelen om 'm weer aan de praat te krijgen. Al levert dat wel de verhalen op."

Sponsoren
Megabed verkoopt al langer artikelen van Belle Knoppe, zoals dekbedovertrekken en linnengoed. "Daarom vonden wij het leuk om het team te sponsoren voor de Garbage run."

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.carbagerun.nl en www.megabed.nl en de Facebook-pagina van ZBC Belle Knoppe.
Gesponsord artikel

MegaBed


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief