Foto: Picasa

Aangeenbrug Electro opent showroom

  Bedrijvig Nieuws

WESTKAPELLE – Aangeenbrug Electro in Westkapelle viert zaterdag (25 mei) de opening van de showroom. Iedereen is welkom om het resultaat van de verbouwing te komen bekijken en de hapjes te proeven die door een chef-kok in de demokeuken worden bereid.


In 1993 nam Paul Aangeenbrug het bedrijf van zijn toenmalige werkgever over. Als elektricien vond hij de klussen bij mensen thuis het leukste om te doen. “Ik hou van contact met mensen, dus ben ik gaan uitbreiden met de reparatie van witgoed. Ik kreeg meer klantencontact en dat stimuleerde om verder te ontwikkelen op het gebied van wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers en keukenapparatuur, als kookplaten en ovens. Als je binnenkomt hebben de mensen een probleem, want hun wasmachine of koelkast is kapot. Door het te repareren maak je mensen blij en dat geeft een goed gevoel.”

Twee verdiepingen

De eerste tien jaar werkte Paul Aangeenbrug zonder werknemers en vanuit huis. Het bedrijf groeide waardoor er behoefte kwam aan een werkplaats en opslagruimte. Het terrein van het voormalige Molukker kamp werd heringericht. “Wij kregen de kans om een stuk grond te kopen, waarop we een pand hebben kunnen bouwen.”

Aangeenbrug Electro is dealer van onder andere Siemens, Miele, Bosch, Asko, Pelgrim, Schulthess, Etna en Atag. De showroom beslaat twee verdiepingen. Beneden zijn onder andere wasmachines, drogers, stofzuigers en strijkijzers gestald. Op de bovenverdieping, die ook met een lift te bereiken is, zijn keukenapparatuur zoals kookplaten, koelkasten, vriezers en wasemkappen te bezichtigen.


Reparaties

Het plaatsen van nieuwe apparatuur is zeker niet het enige dat Aangeenbrug Electro doet. Reparaties zijn een belangrijke tak van het bedrijf. Mankementen zijn er in allerlei soorten en maten. Van een rubbertje dat vervangen moet worden, tot grote defecten. Vervanging van het apparaat is lang niet altijd nodig. De monteur komt aan huis en maakt een prijsopgave voor het repareren. “Mocht er een probleem zijn met een apparaat, dan komen we dat zo snel mogelijk verhelpen. Niemand vindt het leuk om een week met een kapotte wasmachine te zitten. Het streven is binnen 24 uur inzicht te hebben in het probleem en zo mogelijk het probleem opgelost te hebben,” zegt Paul.

Heel Zeeland

Aangeenbrug Electro heeft zowel particulieren als zakelijke klanten, zoals vakantieparken en verzorgingshuizen. “Sinds ik meer mensen in dienst heb, kunnen we ook grotere projecten aannemen.” Paul en Ankie Aangeenbrug zetten zich ten volle in voor het bedrijf. Samen met twee medewerkers verzorgen zij de administratie, beheren de webshop en staan klanten te woord in de showroom. Het buitenteam van Aangeenbrug Electro bestaat uit zes monteurs die heel Zeeland door rijden om mensen te helpen bij problemen en installatie van witgoed. “Als een monteur vakantie heeft, spring ik graag in om naar de mensen thuis te gaan. Het is altijd leuk om praktisch bezig te zijn.” De nieuwe showroom zal 6 dagen in de week open zijn. Klanten kunnen vrijblijvend binnenstappen en er is altijd iemand aanwezig die hen te woord kan staan.

Samenwerken

Samenwerken met andere ondernemers vinden Paul en Ankie belangrijk. Ze hebben goede contacten met onder andere ZeelandKeukens, in de regio Schouwen-Duiveland, en Den Hollander Keuken- en Meubelmakerij. “Wij zijn gespecialiseerd in witgoed en elektra in de keuken, maar wij zetten geen keukens. Daar hebben we hele goede collega-ondernemers voor.”

Kwaliteit en een goede service is waar Aangeenbrug Electro voor staat. In heel Zeeland komen de monteurs aan huis. “We rijden graag naar de mensen toe en hopen dat zij zaterdag 25 mei naar ons komen om de showroom te bekijken.” In de week na de opening gelden er verschillende acties. Kijk voor meer informatie op www.aangeenbrugelectro.nl.

Van het gas af

Steeds meer mensen willen hun gasfornuis vervangen door een elektrische kookplaat. Hetzelfde geldt voor de gas- en elektrische ovens. Aangeenbrug Electro verzorgt alles wat er bij komt kijken om de keuken van het gas af te krijgen. Een vakkundige monteur komt aan huis en legt een extra groep aan in de meterkast, verzorgt de installatie van de kookplaat en/of oven en sluit de gasleiding af.

Vacatures

Aangeenbrug Electro is op zoek naar een interieurverzorgster, een verkoper die het team in de showroom komt versterken en een monteur voor de buitendienst. “Iemand die plezier heeft in het werk kan alles leren. Daarom vind ik het belangrijker dat iemand enthousiast is en het vak wil leren, dan dat iemand al diploma’s heeft. Al is basiskennis van elektrotechniek wel heel prettig.” Meer informatie over de vacatures is te lezen op: www.aangeenbrugelectro.nl.

BIJDRAGE MARIELJA TEN BRUGGENCATE 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief