Bij Sturm en Dekker is veel nieuws te zien.
Bij Sturm en Dekker is veel nieuws te zien.

Open dag bij Sturm en Dekker

  Bedrijvig Nieuws

MIDDELBURG - Sloopbedrijf Sturm en Dekker zet zaterdag 14 september haar deuren aan de Kleverskerkseweg in Middelburg wijd open voor belangstellenden.

Benieuwd naar wat er allemaal gebeurt bij een sloopbedrijf? Jong en oud is zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur welkom om de vernieuwde vestiging in Middelburg en een groot deel van het machinepark te bekijken. ‘Voor eten en drinken wordt gezorgd en voor de kinderen is er ook genoeg te beleven’, laat Sturm en Dekker weten.

Nieuw
Na de overname in 2016 door de Sinkegroep werd de oude locatie in Oostkapelle gesloten en de vestiging in Middelburg flink opgeknapt. Met het egaliseren, asfalteren en inrichten van het terrein en aansluitend het bouwen van een nieuw kantoor is er veel veranderd aan de Kleverskerkseweg. De reorganisatie van het terrein zorgde niet alleen voor extra ruimte voor de bestaande activiteiten, maar ook voor extra ruimte om de recyclingsactiviteiten in de toekomst verder uit te breiden.


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>