Het team van ISOenergy is trots op haar nieuwe onderkomen in 's-Heer Arendskerke.
Het team van ISOenergy is trots op haar nieuwe onderkomen in 's-Heer Arendskerke. (Foto: Coby Weijers)

ISOenergy isoleert uw woning goed en eerlijk

  Bedrijvig Nieuws

's-HEER ARENDSKERKE - ISOenergy is gespecialiseerd in het isoleren van woningen. Na slechts vijf jaar is de onderneming al toe aan een groter pand en verhuisd naar 's-Heer Arendskerke. ISOenergy heeft kwaliteit op nummer één staan en dat werpt zijn vruchten af, verklaart Elmer van Gurp, samen met Dick de Braal eigenaar van ISOenergy, het succes van hun zaak. "Maar we hadden nooit kunnen bedenken dat het zo snel zou gaan."


De twee compagnons begonnen ISOenergy in 2014 in Heinkenszand. Al gauw hadden ze extra personeel nodig en nu hebben ze een volledig gerenoveerd pand betrokken aan de Ambachtsweg in 's-Heer Arendskerke, centraal gelegen in hun werkgebied.

Voordelen

Het enthousiaste team van zo'n tien fulltimers en vier zzp'ers werkt aan het na-isoleren van woningen in de vorm van dak-, vloer- en spouwmuurisolatie. Dat levert de bewoners meerdere voordelen op. Goede isolatie verlaagt de energierekening, maakt de woning in de winter warmer en 's zomers koeler en draagt bij aan een beter milieu, omdat de bewoners de verwarming lager kunnen zetten. Daarbij krijgt een goed geïsoleerd huis een hoger energielabel en dat verhoogt de waarde van de woning. "Wij brengen de thermische schil rond de woning in topconditie", legt Van Gurp uit. "Dat is een eenmalige klus. Daarna heb je er geen omkijken meer naar." ISOenergy geeft op al haar producten tien jaar garantie.

Eerlijk

Het werkgebied van ISOenergy loopt grofweg van Westkapelle tot Bergen op Zoom en van Aardenburg tot Tholen. "We werken voor 85 procent aan particuliere woningen en voor de rest bij bedrijven. We zijn ook volop actief in de projectmarkt. Zo mogen we in Bergen op Zoom tachtig woningen van woningcorporatie Stadlander isoleren en binnenkort 75 huizen van Woongoed in Middelburg."

ISOenergy is blij met de mooie opdrachten die ze krijgt. Dat de onderneming niet mag klagen over de hoeveelheid werk, is deels te danken aan het netwerk dat Dick de Braal en Elmer van Gurp al hadden door hun bouwkundige adviesbureaus. Door hun eigen bedrijven kennen ze elkaar ook. Met de gezamenlijke onderneming erbij, hebben ze hun diensten uitgebreid. "Omdat we beiden een adviesbureau hebben, is het niet onze eerste intentie om te groeien met ISOenergy. We zijn in 2014 begonnen met ISOenergy, middenin de crisis. Maar ondanks die moeilijke tijd zijn we juist gegroeid. We denken dat dit komt, doordat we het belangrijk vinden om kwaliteit te leveren en eerlijk zaken te doen. We doen wat we beloven." 

Feestje

Het bedrijf heeft gekwalificeerde binnen- en buitendienstmedewerkers en uitvoerders in dienst en werkt met betrouwbare zzp'ers. "De klant staat bij ons centraal. Zo regelen wij alles van a tot z." Als de klant bijvoorbeeld geld kan terugvragen voor het isoleren van de woning, dan verzorgt ISOenergy de subsidieaanvraag. "Ook gaan we naar de klant toe voor het opnemen van het werk en de bespreking van de uitvoering en de factuur. Die werken we netjes uit. Zo maken we er met het hele team een feestje van voor de klant."

ISOenergy - Ambachtsweg 5 - 4458 DA 's-Heer Arendskerke - www.isoenergy.nl - tel. 0113-724999 - mail. info@isoenergy.nl

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief