Foto: Picasa

Lezerskorting voor kerstconcert van de Urker Mans Formatie in Goes

  Bedrijvig Nieuws

GOES - Op zaterdag 7 december geeft de Urker Mans Formatie een kerstconcert in de R.K. Maria Magdalenakerk in Goes.


Aan het begin van de adventsperiode staan op het programma aansprekende advents- en kerstliederen. Van het ingetogen Stille Nacht van Frans Gruber tot het uitbundige Cantique de Noël van Adolph Adam. De mannen van de Urker Mans Formatie zingen vol overgave en worden versterkt door Mark Brandwijk aan het orgel. Tijdens het concert switcht de organist moeiteloos naar de piano om daar de begeleiding voort te zetten. De kwaliteiten van deze begeleider komen ten goede aan de zang maar voeren ook bij zijn improvisaties de boventoon. Zowel op het orgel als aan de piano brengt hij een improvisatie over kerstliederen ten gehore. De zangers hebben bijna allen een solorol wat deze formatie tot een unieke zanggroep maakt. Heldere eerste tenoren zingen de solo's bij onder andere Kerstzang en Christmastide terwijl de diepe bassen Mary's Boychild en Greensleeves vertolken. De dirigent Martin Mans is sinds de oprichting de drijvende kracht achter de Urker Mans Formatie. Hij vormt een geheel van de stemmen en werkt aan beleving van tekst en muziek. De luisteraar heeft heel wat te zien en kan genieten van een afwisselend programma met zang en instrumentale muziek.

Details

Het concert vindt plaats op zaterdag 7 december in de R.K. Maria Magdalenakerk in Goes. De aanvang is 20.00 uur. Toegang: 18,50 euro. Reserveren en online bestellen: www.martinmans.nl of via 06-25391903. Voorverkoop ook bij VVV-Goes aan de Singelstraat en bij De Ramshoorn in de Lange Vorststraat .

Lezerskorting

Lezers van de Bevelandse Bode krijgen op vertoon van dit artikel aan de kassa een korting van vijf euro. Zij betalen 13,50 euro in plaats van 18,50 euro (maximaal twee per artikel). Voor online bestellingen geldt de actiecode: BB712.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief