‘Huis moet echt thuis zijn’
Barbara Verstraaten en Marinus Passenier van Hubo Serooskerke.
Barbara Verstraaten en Marinus Passenier van Hubo Serooskerke. (Foto: Daniël Wissel)

‘Huis moet echt thuis zijn’

  Bedrijvig Nieuws

SEROOSKERKE – Sinds november prijkt de naam Hubo op de voorgevel van dé bouwmarkt van Serooskerke. Ze hebben dan misschien een nieuwe naam, maar aan de service is niks veranderd. Keukens of kasten op maat? Het team van Hubo Serooskerke helpt!

Maatwerk, oplossingsgericht en ‘mensenmensen’. Zo vat mede-eigenaar Marinus Passenier de kracht van Hubo, voorheen Multimate, samen. Want, de naam is veranderd, maar de gezichten blijven hetzelfde. "Het is dezelfde organisatie en men weet ons juist door de nieuwe naam nóg beter te vinden. Dit spreekt landelijk meer aan en opvallend genoeg hebben we vanuit Vlissingen nu ook meer klanten."

Maatwerk


Met die verandering zijn ze zeer tevreden, maar dat is sinds de start in 2004 niet de enige verandering. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van kasten en sinds vier jaar timmeren ze ook hard aan de weg op het gebied van keukens. Dat is zelfs een doorslaand succes, vertelt Marinus. "We zijn in vier jaar tijd van nul naar honderd geschoten. Dat gaat echt ‘sky-high’. We zitten in het middensegment, werken samen met Nobilia, wereldwijd het grootste merk op het gebied van keukens, dat gaat echt goed." Barbara Verstraaten en Robbie Francke weten alles over de keukens en door de goede reputatie op het gebied van maatwerk, was het een kleine stap. "Dit is een goede aanvulling op het werk dat we al leverden voor kasten. Daardoor was onze naam ook al bekend en konden we deze stap gemakkelijker zetten dan wanneer je compleet nieuw bent." Een oplossing bieden aan de klant dus. "Het is fijn om met mensen in contact te staan. Als je dan iets moois kan maken voor hun huis, dan geeft dat veel voldoening."

Thuis

Marinus is met Jacob Passenier eigenaar van het bedrijf, maar hij kan niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het team is. Inmiddels is er 25 man personeel, exclusief het vaste bouwteam. Want Hubo neemt alles uit handen. "Eén aanspreekpunt, de aannemer van de klus. We doen alles, van begin tot eind." De aanpak is persoonlijk. "We behandelen de klant, zoals we dat zelf ook graag zouden willen." Het belangrijkste is het gevoel van ‘thuis’. Dat werd tijdens de coronacrisis versterkt, merkte Marinus. "Mensen willen van hun huis nog meer een thuis maken. Ze zijn meer thuis en dan kun je het beter mooi en gezellig maken."

Toekomst

Ook op het gebied van service willen ze vooruitstrevend zijn. Zo verloopt alles nu digitaal, van het tekenproces tot aan de bestelling. Maar ook het bezoeken van een ATAG Experience Center om alle mogelijkheden met eigen ogen te kunnen aanschouwen is mogelijk. "Van het knopje van de magnetron, tot aan de vaatwasser. Alles kun je daar uitproberen en dat geeft mensen een nog beter beeld."
Met Bennet Passenier en Pieter Corbijn heeft de 53-jarige Marinus twee potentiële opvolgers rondlopen, maar voorlopig denkt hij nog niet aan stoppen. Zo mogelijk wel aan uitbreiden. "We willen alles uitbreiden, keukens, kasten, de showroom, maar ook de bouwmarkt. Met ons team zijn we klaar voor de toekomst en dat hoeft wat ons betreft niet alleen in Serooskerke te zijn."

Hubo Serooskerke
Hondegemseweg 2
4353 RS Serooskerke
tel. 0118-591473
www.hubo.nl/serooskerke

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Horecatoppers

Kamperland

Uitvoerder

Nieuwdorp

Hoofd technische dienst

Kruiningen

heftruckchauffeur

Kruiningen

Medewerker

Middelburg