<p>Jan van Fraassen en Edwin van Beek.</p>

Jan van Fraassen en Edwin van Beek.

(Foto: )

Citroën van Beek neemt Citroën van Fraassen over

  Bedrijvig Nieuws

GOES - Citroën van Fraassen aan de Voorstad is overgenomen door Citroën van Beek. De garage in Goes wordt gesloten en de service wordt voortaan verleend bij de vestiging van Citroën van Beek in Vlissingen. “Dat gaan we voor de klanten van Van Fraassen zo soepel mogelijk maken”, vertelt Edwin van Beek. “Er komt een haal- en brengservice, dus voor onze nieuwe klanten hoeft er niet veel te veranderen.”

De overname van Citroën van Fraassen heeft te maken met een herstructurering die wordt doorgevoerd door fabrikant Stellantis.
“Ze zijn bezig met een grote herstructurering van het netwerk en willen minder contractpartners en een groter verzorgingsgebied.
Er is veel aan de hand in de sector voor wat betreft het milieu en de opkomst van elektrisch rijden.
Daarbij is Jan van Fraassen op een leeftijd gekomen waarop hij het wat rustiger aan wil gaan doen en hij heeft geen opvolging. Sinds 2011 werken we al met hem samen voor wat betreft de levering van nieuwe auto’s, dus het was een logische stap dat wij het bedrijf zouden overnemen.”


Meerdere vestigingen
Citroën van Beek heeft al vestigingen in Vlissingen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Oudenbosch en Breda.
Zoals gezegd hoeft de verhuizing van de service naar Vlissingen niet veel verandering met zich mee te brengen voor Citroën-rijders in Noord- en Zuid-Beveland.
“Alle medewerkers verhuizen mee naar Vlissingen, dus de bekende gezichten verdwijnen niet. Het filiaal in Vlissingen staat langs de A58, nog net voordat je Vlissingen binnenrijdt, en is heel goed bereikbaar. We gaan het zo regelen dat er voor de klanten van Van Fraassen niet veel verandert.”

Citroën van Beek Vlissingen
Marie Curieweg 25
4389 WB Ritthem
0118 629 955

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief