Goud voor barbecueworst van Keurslager Cees Mol

  Bedrijvig Nieuws

GOES - Keurslager Cees Mol heeft goud in de wacht gesleept met zijn barbecueworst.


De worst van de slager uit Goes is tijdens de landelijke barbecueworstkeuring met de hoogst haalbare score bekroond. Een vakkundige jury heeft het product uitgebreid geproefd en gekeurd en de conclusie was unaniem dat deze ambachtelijke barbecueworst met goud moest worden bekroond.

In het juryrapport kreeg hij 100 punten. “De barbecueworst is altijd een hardloper als het barbecueseizoen is begonnen. Onze klanten zijn er gek op en we besteden dan ook veel aandacht aan het productieproces”, zegt de trotse Cees Mol. “Wij vinden het belangrijk om te werken met de beste grondstoffen en we weten dan ook precies wat er in onze worsten gaat. Zo kunnen we, volgens ons, de lekkerste smaak garanderen.”

Pan

Hoewel de zon zich nog niet iedere dag laat zien, is het volgens Mol dé tijd om de barbecue aan te steken. En anders geen nood. “Onze worsten zijn heerlijk op de barbecue, maar bij slecht weer kunnen ze natuurlijk ook gewoon in de pan worden gebakken.”

Bent u benieuwd naar de winnende barbecueworst van Keurslager Cees Mol, dan bent u van harte welkom in de winkel aan de Oostwal in Goes om hem te komen proeven.

Aanbieding

Om het goud te vieren heeft Mol drie weken lang een superaanbieding: een barbecuepakket met vier rundvleeshamburgers, vier barbecueworstjes, vier kipsaté, vier gemarineerde speklapjes en vier kip- of varkenshaslicks.

Keurslager Cees Mol. Oostwal 2E, Goes. Telefoon: 0113-211667. Website: www.mol.keurslager.nl. FOTO COBY WEIJERS

E-mail: info@mol.keurslager.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief